Wat kan 365design voor u betekenen

365design is nog jong, maar creativiteit en passie voor design stroomt al lange tijd door mijn aderen. Met een helder doel voor ogen streef ik naar perfectie om uw business naar een hoger plan te tillen. 
Ik maak visuele communicatie die prikkelt, enthousiast maakt en activeert. Ik luister, research en daag uit. Ik laat je opvallen door een sterk concept en eigen identiteit. Ik zet de eisen en wensen van u als opdrachtgever om naar een doelgericht resultaat!

Logo's

Bent u opzoek naar een bedrijfs- of productlogo of wilt u uw oude logo vernieuwen en laten restylen?

Ik van 365design, vind dat uw logo moet uitstralen wie u bent en wat u doet. Met mijn kennis en passie ga ik samen met u opzoek naar een passend logo.

 

Reclame

Er is een enorme keuze aan marketingcommunicatiemiddelen om je boodschap over te brengen op je doelgroep. Denk hierbij aan flyers, advertenties, kortingsbonnen, posters, folders, stickers en tickets. Maar ook online uw boodschap uitdragen is tegenwoordig zeker net zo belangrijk.

huisstijl

Uw huisstijl draagt de identiteit van uw bedrijf uit. Het zorgt ervoor dat iedereen in een oog opslag ziet wat uw bedrijf doet en waar het voor staat.

Visitekaartjes, briefpapier, offertes, facturen, enveloppen, enz.

 

Persoonlijk

Een persoonlijke kaart helemaal ontworpen naar jullie wens?

Ik ontwerp uw uitnodigingen, geboortekaartje, trouwkaart, kerstkaarten, kalenders en fotoproducten.

 

Freelance

Heeft u een leuk project waarbij u handen en/of ideeën tekort komt? Neem dan eens contact met mij op over de mogelijkheden voor freelance werkzaamheden. Ik sta open voor uitdagende projecten!

Corporate Visuals

Wilt u opvallen met groot formaat? Bijvoorbeeld op een beurs? Corporate visuals zijn visuele uitingen zoals een wanddoek, beurswanden en banners. Deze kunnen wij geheel naar uw wens ontwerpen en produceren.

 

Drukwerk

Hoge kwaliteit drukwerk, tegen scherpe prijzen met korte levertijden. Voor elke vorm van drukwerk weet ik de juiste drukkerij te vinden.